Lämna omdöme

Betyg

Jag har läst och accepterar integritetspolicyn*

Omdömen

Namn: Ove Melin

Hemort: Skärplinge

Bodde hos oss: Juni 2022

Betyg: Rated: 5 stars

Ett mycket fint hus, gott om plats på alla vis. Gång avstånd till Österport samt ett fantastiskt fint väder. Kommer tillbaka samt rekommenderar till andra.

Namn: Ann-Chatrin Sonesson

Hemort: Uppsala

Bodde hos oss: Juni 2022

Betyg: Rated: 4 stars

Namn: Nygren

Hemort: Danderyd

Bodde hos oss: Juni 2022

Betyg: Rated: 5 stars

Trevligt hus med gott om plats för oss. Härlig altan. Det var inte städat när vi kom, men ni kom snabbt och fixade det.
Det hade varit trevligt om gräsmattan var klippt.

Namn: Leif Reinholdz

Hemort: Örebro

Bodde hos oss: Maj 2022

Betyg: Rated: 5 stars

Väldigt bra boende för 8 personer med gott om plats, bra med 3 toaletter och 2 badrum, så lätt att få tid där. Bra plats utomhus med fin altan med plats för upp till 12 personer. Köket väldigt bra utrustat med allt man behöver. Passar det nästa år återkommer vi gärna och tack Elin för trevligt bemötande.

Namn: Cykelgänget.

Hemort: Klavreström

Bodde hos oss: Oktober 2020

Betyg: Rated: 5 stars

Väldigt fint och fräscht ställe rakt igenom. Gott om plats även för 9 vuxna som vi var vid detta tävlingsevenemang. Bra garageuppfart med grindar. Kommer garanterat återkomma om vi skall köra igen!

Namn: Kia

Hemort: Göteborg

Bodde hos oss: Juni 2021

Betyg: Rated: 5 stars

Jättefint hus, rent och fräscht. Gott om plats, (vi var 8st) och en härlig altan. Skönt med närheten till centrum.
Det enda minuset var trafiken på morgonen (när fönstren var öppna).
Jag bor gärna här igen och rekommenderar det verkligen!

Namn: Marko

Hemort: Göteborg

Bodde hos oss: Juni 2021

Betyg: Rated: 5 stars

Väldigt fint och trevligt hus med bra läge, ca. 10 min gångväg till Österport (Cykeluthyrning, Systembolaget, Apotek) och fem minuter med bil till ICA Maxi.
Vi var åtta vuxna och det var gott om plats och utmärkta faciliteter, altandäcket med tak är en höjdare. Bra att två av rummen är med separata sängar.
Vägen utanför är stundtals väl trafikerad. Skall ni bo i Visby är detta ett mycket bra alternativ.

Namn: Elisabeth

Hemort: Göteborg

Bodde hos oss: Juni 2021

Betyg: Rated: 5 stars

Tillbringade en fin vecka i detta fantastiska hus. Vi var åtta personer och alla hade gott om plats. Stort och bra kök, två badrum, tre toaletter, fantastisk uteplats med inglasad del. Det var en del trafik på gatan. Perfekt läge, nära till centrum. Bra med parkeringsplatser. Rent och fräscht. Rekommenderas varmt och vi återkommer gärna

Namn: Jenny

Hemort:

Bodde hos oss: Augusti 2020

Betyg: Rated: 5 stars

Jättefint och rymligt hus med allt vi behövde. Vi bodde 9 vuxna huset i en vecka och det funkade toppen. Bra läge med några minuters promenad till muren. Trafiken utanför kan upplevas lite störande på morgonen.

Namn: Lottis

Hemort: Stockholm

Bodde hos oss: Juli 2020

Betyg: Rated: 5 stars

Mycket fräscht hus centralt beläget precis utanför muren. Perfekt för större sällskap (vi var 7 personer och hade gott om plats). Skön inglasad uteplats. Alla bekvämligheter fanns. Något trafikerad väg utanför. Vi återkommer gärna och rekommenderar varmt detta hus!

Namn: Sanna

Hemort: Stockholm

Bodde hos oss: Maj 2019

Betyg: Rated: 5 stars

Så fint hus och perfekt läge! Man har nära till allt. Huset är stort och mysigt! Perfekt att åka med ett gäng kompisar eller med sin familj. Rekommenderar detta boende starkt!

Namn: Louise

Hemort: Haninge

Bodde hos oss: Juli 2018

Betyg: Rated: 5 stars

Perfekt läge och mycket fint hus! Stort kök att samlas i innan promenaden ner på stan. Ordentlig utrustning i köket när vi lagade maten ”hemma” och njöt av uterum och baksida. Kul att vi kunde vara flera familjer tillsammans i samma hus och komma och gå som vi alla ville. Tack för en trevlig vecka!

Namn: Johanna

Hemort: Stockholm

Bodde hos oss: Juni 2018

Betyg: Rated: 5 stars

Gillade verkligen huset. Stort och rymligt och med alla bekvämligheter. Bra tomt för för både barn och vuxna att leka och spela spel på. Så skönt med den stora öppna planlösningen. Vi var 4 familjer, 8 vuxna och 3 barn men kändes aldrig trångt eller som att man var på varandra. Perfekt läge för den som vill utforska visby 5 min promenad från muren. Nära till stormarknader och butiker :) Kommer definitivt komma tillbaka hit.

OBS. Ankomstdag och avresedag på bokningarna ovan är också bokningsbara då detta är bytesdagar!

Bokningsförfrågan

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår